UŽIVATELSKY PŘÍVĚTIVÝ SYSTÉM VZDUCHOVÝCH POLŠTÁŘŮ PRO RŮZNÉ TYPY FOLIÍ

Tisková zpráva ze dne 16.01.2024

3. Uživatelsky přívětivý systém vzduchových polštářů pro různé typy folií

Nové zařízení AIRplus® Mini Touch společnosti Storopack je vhodné pro všechny typy folií a nabízí rychlou a intuitivní obsluhu díky dotykovému displeji, který lze umístit na přední nebo zadní stranu.

Metzingen, leden 2024. Zařízení AIRplus® Mini Touch společnosti Storopack je skutečně všestranný systém, který dokáže zpracovat různé typy folií AIRplus® o šířce až 400 mm. Tento systém výroby vzduchových polštářů je vybaven dotykovým displejem, který lze umístit na přední nebo zadní stranu přístroje. Díky intuitivnímu uživatelskému rozhraní displeje mohou uživatelé stroj snadno a rychle nakonfigurovat. Na výběr jsou tři režimy práce stroje: manuální, závislý na nastavené délce a automatický.  Přístroj má také předem nainstalovanou knihovnu, která umožňuje uživatelům vybrat parametry pro jednotlivé typy filmů. Přístroj AIRplus® Mini Touch je kompatibilní se všemi moduly COMFORT.PROTECT od společnosti Storopack.

Praktický a nejmodernější.

Zařízení AIRplus® Mini Touch je jediný balicí stroj na trhu, který nabízí dotykový displej s nastavitelnou polohou, což je obrovská výhoda při provádění konfigurace a servisu stroje v jeho různých pozicích. I když je stroj integrovaný a špatně dostupný ze všech stran, může být displej umístěn tak, aby byl snadno přístupný.

Kontakt pro tisk

René Jochum