RYCHLÁ VÝROBA, JEDNODUCHÉ ODDĚLOVÁNÍ

Tisková zpráva ze dne 06.05.2024

3. PAPERplus Classic CX

Systém PAPERplus® Classic CX od společnosti Storopack využívá k výrobě robustních a univerzálních papírových polštářů technologii bez řezání

Metzingen, Květen 2024. Nový systém papírových polštářů PAPERplus® Classic CX od společnosti Storopack vyrábí robustní, a přitom flexibilní papírové polštáře, které se přizpůsobí tvaru přepravovaného zboží a poskytují optimální ochranu i pro těžké zboží uložené v kartonu. Díky skládanému a perforovanému papíru se dají jednotlivé polštáře od sebe snadno oddělit, což znamená, že stroj nepotřebuje žádné řezací zařízení s ostřím. Výhodou pro uživatele je tak bezpečný a ergonomický pracovní proces. Kromě toho může pracovník obsluhy volit ze tří různých rychlostí a různých vlastností výplně, což dále zvyšuje komfort balení. Systém PAPERplus® Classic CX je velmi rychlý a díky kompaktní konstrukci se dá snadno integrovat do každého balícího pracoviště.

Nabídka režimů podle různých potřeb

Stroj PAPERplus Classic® CX je praktický a uživatelsky přívětivý systém, který zlepšuje balicí procesy u výrobců i u logistických společností. Vysoce výkonný systém PAPERplus® Classic CX vyrábí papírové polštáře během několika vteřin přímo na balicím pracovišti. Je to velmi jednoduché a uživatelé si mohou vybrat, zda budou stroj ovládat pomocí dotykového displeje nebo nožního pedálu. Nabídka různých režimů umožňuje flexibilní výrobu – papírové polštáře lze například skladovat pro pozdější použití v kontejneru, nebo je vyrábět on-demand podle aktuální potřeby balícího procesu. Skládaný a perforovaný spotřební papír může být dodáván v „nekonečném“ provední na paletě, což umožňuje extrémně dlouhou dobu používání. Jakmile je všechen papír spotřebován, lze systém znovu doplnit o další paletu materiálu v několika jednoduchých krocích. Díky rychlému a jednoduchému podávání skládaného papíru je stroj okamžitě připraven k dalšímu použití.

Robustní papírové polštáře pro optimální ochranu

Papírové polštáře vyrobené systémem PAPERplus® Classic CX jsou výjimečně robustní a ideální pro ochranu zboží před poškozením ve středně velkých a velkých přepravních kartonech. Vyplňují mezery, jsou vhodné k probalování/polstrování výrobků a k blokování a vyztužování přepravovaného zboží v krabici. Objem papírových polštářů lze individuálně upravit pro každou přepravovanou položku, aby byla zajištěna maximální ochrana výrobků a efektivní využití materiálů.

Kontakt pro tisk

René Jochum